<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Fiona juoksi ympäri Abigailin asuntoa etsien sisaruksiaan. Fiona kävi kaikki huoneet läpi. Pian Fiona alkoi jo hermostua. Monet ajatukset risteilivät hänen mielessään; kuolema, varastaminen, kauppa ja monet muut.

Fiona päätti lähteä etsimään Abigail rouvaa ja sisaruksiaan. Fiona löysi Abigailin varastosta vanhan ja ränsistyneen pyörän. Pyörä oli Fionalle hieman iso, mutta ajaminen onnistui sillä vaivatta.

Fiona ajoi 3 korttelia kunnes hän löysi johtolangan kadun varresta. Se oli Dianan hammas. Diana oli purrut jotakin ja hammas oli irronnut. Fiona tajusi, että suunta oli oikea ja hän jatkoi matkaansa eteenpäin. Pian löytyi seuraama johtolanka joka oli paperi jossa luki Davidin käsialalla: ’’Jos olet kaupalla istu’’.

- Ei se voi mitään tarkoittaa, Fiona mietti. – Kauppaa ei ole lähelläkään ja mihin pitäisi istua.

Fiona tarkasteli pitkään lappusta, kunnes hän keksi miten hän löytäisi Dianan ja Davidin. Jos hän yhdistäisi kaikkien sanojen ensimmäiset kirjaimet siinä lukisi joki. Joki? Fionalla välähti, että kilometrin päässä siitä paikasta missä Fiona oli on Stepwondin joki. Olisiko siellä seuraava johtolanka vai kenties löytyisikö sieltä David ja Diana. Fiona hyppäsi pyörän selkään ja jatkoi matkaa edelleen. Stepwondin joen kohdalla Fiona alkoi tarkistelemaan paikkoja. Hiekasta löytyi taas lause. Nyt siinä luki: ’’ Auta lippua olemaan uskalias lippu’’. No mitäs se tarkoitti? Fiona mietti taas pitkään kunnes yhdisti sanojen ensimmäiset kirjaimet väärin päin. Siinä luki luola. Fiona juoksi ympäri jokea ja ui jopa saarelle. Saarelta näkyi Twikkii saari jossa on paljon luolia. Fiona meni sinne ja astui ensimmäiseen luolaan.

Fiona näki kaksi veristä ja riuhtunutta lasta.

- Diana ja David! Mitä teille on käynyt? kuului huuto Fionan suusta.