Esittelyosa<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Hänet näkee joka ilta. Joka ilta hän katselee tähtiä ja lukee pientä kirjaansa joka kertoo mystisistä asioista. Tyttö kenet voi nähdä joka ilta on Fiona, orpo tyttö jonka täytyy huolehtia sisaruksistaan.

Fiona on nuori 14 vuotias tyttö joka osaa ennustaa ja sen avulla sisarukset saavat rahaa joilla he voivat hankkia ruokansa. Fiona on hieman ujo, pisamanaamainen kaunis neiti joka on pitkä ja todella laiha. Hän on niin huomaavainen, että antaa kaiken ruokansa pikkuveljellensä ja siskollensa.

Hänen pikkuveli, David on rehellinen ja äänekäs josta saattaa olla joskus haittaa. David on hyvä mekaniikassa, josta hän tienaa joskus todella vähän rahaa. David omistaa pyöreät silmälasit, joita ilman hän ei näe mitään. Nuori mies, Daniel on 11 vuotias.

Heidän viimeinen sisarus on nimeltään Diana. Diana on todella pieni joka ei puhu sujuvasti, ainakaan vielä. Diana on hieman ujo ja hänen vahvuutensa on pureminen, joten sisaruksia ei kannata ärsyttää tai muuten käy hullusti. Diana on 2 vuotias pureva neiti.

Sisarukset jäivät orvoiksi pahassa auto-onnettomuudessa. Heidän nuoret vanhempansa olivat eräänä päivänä menossa tanssiaisiin. Pienessä kylässä missä perhe asui järjestettiin todella harvoin kaikenlaisia tapahtumia, joten tanssiaiset olivat todella suosittu tapahtuma. Sinä iltana Dianalle nousi korkea kuume ja vanhemmat joutuivat tulemaan kiireesti kotiin. Vanhemmat kiirehtivät liikaa ja auto syöksyi pois ajotieltä ja törmäsi suoraan siniseen vastaantulevaan rekkaan. Niin heidän vanhempansa saivat surmansa. Siitä yöstä lähtien sisarukset ovat kävelleet ympäri Amerikkaa uutta kotia etsien. Kävellen pitkiä teitä, lyhyitä polkuja ja aina heille käy huono tuuri.